Известие

Collapse
No announcement yet.

Маска за 146-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маска за 146-ца

Здравейте колеги, аз съм нов тука, но иначе ги карам Алфите от доста години. Та искам да те попитам, щото явно сте по навътре в нещата, става ли маската между фаровете на 146-ца произведена след 1999г. / новия феис лифт / на по старите, моята е 146 произведена на 07.10.1997г. и си търся от по новата маска. Може ли да ме ориентирате от къде може да се намери и горе-долу на каква цена, пък и най- важното става ли за моята? Благодаря предварително!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Re: Маска за 146-ца

Първоначално публикувано от Vladi-Belene
    Здравейте колеги, аз съм нов тука, но иначе ги карам Алфите от доста години. Та искам да те попитам, щото явно сте по навътре в нещата, става ли маската между фаровете на 146-ца произведена след 1999г. / новия феис лифт / на по старите, моята е 146 произведена на 07.10.1997г. и си търся от по новата маска. Може ли да ме ориентирате от къде може да се намери и горе-долу на каква цена, пък и най- важното става ли за моята? Благодаря предварително!
    Здрасти,
    маската я има в александър ауто и беше към 100лв, но не е оригинална, не че има значение де...
    по въпроса със съвместимостта, между 145 и 146 няма разлика, в смисал в захвашането и размерите, НО
    поне по еПер, MY99 я дават различна от предните две ....
    най вероятно е някаква дреболия де, но ... трябва да се провери
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Мерси! Ще пробвам дано стане. Поздрави на всички фенове на Алфа!!!

============================
      Колега пиши моля те на кирилица. Валъо добре ти е отговорил, но виж имаш и ЛС
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Working...
      X